Четвер         28.03.2024         14:28
 
Меню сайту
Категорії розділу
Головна    Форум
Пошук
Міні-чат
$CHAT_BOXx$
Наша кнопка
Наша кнопка та її код:

in-dubno.at.ua



Найкращі на форумі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » спорт » футбол » "Шахтар" здобув Кубок УЄФА
"Шахтар" здобув Кубок УЄФА
VANYA1Дата: Четвер, 21.05.2009, 17:10 | Повідомлення # 1
БОС
Група: АДМІН
Сообщений: 782
Репутація: 18
Статус: Offline
$IMAGE3$

$IMAGE1$ 2 : 1 $IMAGE1$

Український клуб вперше і востаннє виграв Кубок УЄФА. Донецька команда Мірчи Луческу змогла у непростому для себе матчі обіграти німецький "Вердер" та принести України перший за 23 роки євротрофей.

Ударну силу нападу команди Луческу склали одразу п'ятеро бразильців, тоді як серед українців у стартовому складі знайшлося місце лише для голкіпера П'ятова та пари центральних захисників - Чигринського та Кучера. Натомість переважну більшість бременської команди складали німці - але такі вже реалії українського футболу та політики наших провідних клубів.

Команди почали гру на високих швидкостях. Номінальні гості за стартових хвилин віддали ініціативу українському клубу. "Шахтар" не відкладаючи справу у "довгий ящик" розпочав із активного пошуку шляхів до воріт суперника. Особливо запам'ятався у стартові хвилини правий фланг "гірників", де діяли Ілсіньо та Фернандіньо за підтримки Срни. Перший у матчі момент донеччани створили у центральній зоні, хоча перед тим атака розгорталася саме на правій бровці. Жадсон отримав м'яч у центрі перед штрафним та віддав його у розріз на Адріано. Бразильський форвард пробив в один дотик, але не влучив у ворота. Вперше, але не востаннє у матчі.

Німці відповіли за пару хвилин ударом Баума з меж володінь П'ятова - м'яч пройшов далеко від воріт, однак захист українського клубу дав можливість гравцю "Вердера" прийняти та скинути м"яч на партнера.

Лише хвилині на десятій німецька команда змогла зачепитися за м'яч, однак жодного загострення "Вердер" створити не міг. До першого голу обидві команди нічого суттєвого у нападі не показували, але на 25 хвилині бразильці таки змогли вивести Адріано на побачення із Візе, і нападник донеччан легко перекинув голкіпера бременців - 1:0.

Після забитого голу "гірники" одразу "сіли" до своїх воріт, і навіть, здавалося, тягнули час. Проте, жодних претензій до команди Луческу у першому таймі бути не може - окрім... основного воротаря збірної України. Саме Андрій П'ятов неприємно здивував усіх вболівальників донецької команди спочатку помилкою після потужного штрафного у виконанні німецького бразильця Налдо. Замість того, щоб впевнено вибити удар, Андрій спробував зафіксувати і випустив у ворота - 1:1.

За кілька хвилин П'ятов помилився на виході, а удару головою у виконанні Пісарро трішки не вистачило для того, аби вивести бременців вперед. А перед цим бразильське вістря атак "Шахтаря" - Андріано - не реалізував вихід сам на сам. До слова, протягом матчу латиноамериканський квінтет Луческу створював доволі багато напівмоментів із гострими прострілами повз лицеву лінію, які чомусь нікому не вдавалося замикати.

Наприкінці першої половини Левандовскі потужно пробив метрів із 25-ти - Візе вибив на кутовий. В останні секунди тайму донеччани не змогли реалізувати ще два непоганих моменти, але захисники "Вердера" впоралися із гострими прострілами з флангів.

Другий тайм "гірники" розпочали із натиску на ворота німецької команди. Спочатку Срна заробив і сам пробив штрафний, а потім викручував у ворота зі штрафного Жадсон, але в обох випадках Візе був на висоті.

Останні хвилин десять "Шахтар" грав практично на відбій - оспівана бразильська техніка поступалася кращий фізичній витривалості суперників. Бразильці відверто "здохли", і показовим моментом стало виконання штрафного біля воріт "Вердера", коли донеччани відкинули м'яч назад, бо ніхто (!) не пішов на цей стандарт.

Власне, така втома "гірників" може пояснюватися і лише однією проведеною заміною від Мірчи Луческу - на 90 хвилині на полі з'явився Гладкий. Екстрачас донеччани розпочали активніше - удар Гладкого заблокували захисники, а постріл Срни взяв Візе. Бременські футболісти мали і свій момент, однак Езіл не зміг перебороти оборонця "Шахтаря" та вийти сам на сам із П'ятовим.

У відповідь донеччани змайстрували найважливішу атаку в історії донецького клубу - Срна пройшов правим флангом та скинув у центр штрафного на Жадсона, який зміг низом пробити німецького голкіпера - 2:1! До свята на вулицях Донецька лишалося не так багато часу, коли П'ятов припустився ще одного "ляпа" - вкотре помилка на виході і добивання Пісарро летить прямісінько у кут. Але тут уже наш воротар продемонстрував реакцію і виправив свою ж помилку. "Шахтар" грамотно перейшов у захист, хоча мав забивати третій. Вілліан вчасно помітив, що Візе перебуває надто далеко від воріт та закидав тому "за комір", проте перекинув і ворота теж.

На останніх хвилинах гри Ционіс міг виручити "Вердер" після чудової скидки під удар - але м'яч пройшов із іншого боку від стійки. Насамкінець гол у ворота П'ятова таки був забитий, але Медіна Канталехо помітив порушення Пісарро проти Чигринського.

джерело:new.champion.com.ua[c]

 
AriannaBusДата: Вівторок, 26.06.2018, 11:55 | Повідомлення # 2
Майор
Група: користувачі
Сообщений: 87
Репутація: 0
Статус: Offline
Здравствуйте!


Присоединяйтесь к нам в группу, от нас подарок
Дарим 30000 рублей + 200 бесплатных вращений

Ссылка для регистрации: https://goo.gl/AeRsyS

Контакты Skype: 14582715 Если нужна подсказка, то пишите, всегда можете рассчитывать на помощь.
 
Форум » спорт » футбол » "Шахтар" здобув Кубок УЄФА
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Профіль


Ваш нік: Гість
Ваша група: не зареєстровані

Логін:
Пароль:

вихід

Зв'язок з адміністрацією

для правильного відображення сторінок необхідна Mozilla Firefox
Block title
Block content
Статистика



Активні:

Ще активніші:
.

топ коментатори
Останні коментарі
Друзі сайту
Онлайн тетрас
PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
каталог сайтов Львівський каталог сайтів Яндекс цитирования Проверка тиц «АНЕКДОТИ З УКРАЇНИ» - Нові та найкращі анекдоти української мережі  Фанатізм - безкоштовний білий український каталог сайтів та посилань, додайте свій ресурс у наш каталог каталог сайтів [Vox.com.ua] Портал українця UaKat - Білий український каталог сайтів, додати сайт безкоштовно Зона Українських інтернет ресірсів
«Особистість» - Інтернет спільнота нового покоління
Copyright MyCorp © 2024