П`ятниця         19.04.2024         17:57
 
Меню сайту
Категорії розділу
Головна    Форум
Пошук
Міні-чат
$CHAT_BOXx$
Наша кнопка
Наша кнопка та її код:

in-dubno.at.ua



Найкращі на форумі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Інтернет та сайти » інтернет » інтернет, за і проти!
інтернет, за і проти!
МрійницяДата: Середа, 27.06.2012, 16:10 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: користувачі
Сообщений: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Досить гарну статтю прочитала в журналі «Дніпро», раджу всім прочитати:
Інтернет-залежність
Любі друзі, я вважаю, що сучасна людина не може обійтися без Інтернету! Одного разу в мене зник доступ до Мережі — і ось як я почала дивитися на цей світ. Отже.
Коли мені відключили Інтернет, я вперше поїла на кухні. Прибрала у кімнаті — сфотографувала порядок. Сказала: «Мені подобається». Подивилась в дзеркало— потрібно змінити аватар. Зачесалась. Очманіти можна, але ж сьогодні в мене день народження, а без Інтернету мене ніхто так і не привітав. Лежу на ліж¬ку, дивлюся на стіни кімнати й уявляю привітання від друзів. Зайшла на кух¬ню: хтось не помив дві тарілки. Шкода, що не можна передивлятися гостей. Подзвонила сусідка — запросила на чай. Сказала , можливо, зайду, щоб не образити. Помітила у кутку кімнати телевізор. Як його ввімкнути? «Зайшала »: багато класних сайтів. Трохи згодом подзвонили у двері й запропонували пилосос. Уперше в житті побачила, який вигляд має «спам». Прийшов друг із пилососом. Здається, його взломали. Подивилась у вікно. Якийсь «троянсь¬кий кінь» гамселив восьмикласника. Приїхав антивірусник міліції й погрузив усіх у сховище. Вийшла на вулицю, біля магазину безробітний орк сороко¬вого левелу стрельнув тридцять золотих. Зайшла у магазин: купила коли, надпила. От не люблю антивірусник менторського за постійні попередження. Ішовши по вулиці, побачила гарного хлопця й вирішила стрельнути номер, а він: «Плюс три, вісім, ноль і сім зірочок». Ну а далі ми сходили в ресторан, боулінг, покаталися на ковзанах. Помітила, що на спілкування в Інтернеті ре-ально менше грошей іде. Вирішили піти до нього додому. Бабки біля під'їзду за¬питали, як мене звати й дівоче прізвище матері. Сказала, що поштар, а вони відповіли, що такий нік уже зайнятий. Дурна реєстрація на сайті. Потрібно частіше вимикати Інтернет, можливо, тоді я зможу вийти заміж... Хоча я ще молода для цього, мені лише тридцять п'ять.
 
mllkchlldДата: Четвер, 30.04.2015, 12:22 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: користувачі
Сообщений: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
[color=red]Мабуть кожного інтернет-користувача цікавить, яку користь може принести йому "всесвітня павутина", або яку ж шкоду вона може йому завдати. У цій статті ми постараємося розглянути всі "за" і "проти" користування інтернет-ресурсами.
З кожним роком посилюється роль Інтернету у житті кожної людини, від малої дитини до людей похилого віку. Так, звичайно, зараз інтернет-користувач має необмежені можливості в "світовій павутині". Кожен бажаючий може легко знайти потрібну інформацію, зв’язатися з певною людиною, завантажити цікаву гру, фільм, пісню, взяти участь в інтригуючих конкурсах, вікторинах, знайти роботу і тому подібне. Також популярними є інтернет-магазини, які дозволяють без зайвих витрат часу та грошей знайти необхідну річ і купити її, не виходячи з дому, або продати непотрібну Вам річ.

Отже, Інтернет значно заощаджує наш час, спрощує наше життя, дозволяє спілкуватися з людьми з різних частин світу.
 
maria12Дата: Четвер, 30.04.2015, 12:22 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: користувачі
Сообщений: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата vita14 ()
З кожним роком посилюється роль Інтернету у житті кожної людини, від малої дитини до людей похилого віку.

Я з вами згодна.Інтернет-залежність стала серйозною проблемою для охорони здоров'я, яку слід на офіційному рівні визнати медичним захворюванням, вважає психіатр Джеральд Блок.
За його словами, надмірне захоплення іграми, порнографією, електронною поштою та інтернет-мессенджерами призводить до виникнення компульсивно-імпульсивного розлади.
Також Блок виділив чотири основні компоненти інтернет-залежності.
-зловживання Інтернетом, часто пов'язане з втратою відчуття часу і придушенням базисних психологічних установок;
-абстінентний синдром, в тому числі відчуття злості, напруженості та / або депресивний стан при відсутності доступу до комп'ютера;
-Потреба набувати все більш просунуті комп'ютери, ставити все більше програм або проводити перед комп'ютером все більше часу;
-такі негативні наслідки, як схильність сперечатися і брехати, загальне зниження результативності, соціальна ізоляція і втому.
Сама вражаюча картина інтернет-залежності склалася в Південній Кореї, яка є світовим лідером за рівнем використання широкосмугового доступу в Інтернет.
Блок вказує, що в цій країні 10 осіб померли від тромбів, які утворилися у них внаслідок тривалого сидіння в інтернет-кафе, а ще одного вбили через онлайн-ігри.
На сьогоднішній день в Південній Кореї "інтернет-залежність вважається однією з найсерйозніших загроз здоров'ю суспільства".
За урядовими оцінками, близько 210 тис. Південнокорейських дітей схильні до цієї хвороби і потребують лікування. Причому 80% з них, можливо, будуть потрібні препарати для поліпшення мозкової діяльності, а майже чверть доведеться покласти в лікарню. За деякими повідомленнями, в Китаї залежними можна вважати 13,7% підлітків - користувачів Інтернету, тобто близько 10 млн. чоловік.[color=green]
 
mllkchlldДата: Четвер, 30.04.2015, 12:26 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: користувачі
Сообщений: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата maria12 ()
Інтернет-залежність стала серйозною проблемою для охорони здоров'я, яку слід на офіційному рівні визнати медичним захворюванням, вважає психіатр Джеральд Блок.


Інтернет залежність — це нав’язливе , пристрасне і неконтрольоване бажання негайно підключитися до Інтернету і хворобливо- болісна нездатність вчасно вийти з мережі Інтернету.

Про проблему інтернет залежності ми дізналися із зростанням популярності і розвитку мережі Інтернет. Сьогодні і з кожним днем вона є все актуальнішою. Частина людей так захоплені цим віртуальним простором , що навіть не помічають , як потрапляють в потужні пазурі інтернет залежності! На сьогоднішній день , люди почали віддавати перевагу мережі Інтернет , а не реальному світу — і проводити за комп’ютером більше 18 годин на добу.

На сьогодні , за даними різних досліджень , що були проведені в усьому світі , у 10% користувачів інтернету було виявлено інтернет залежність !
 
kharuk23Дата: Четвер, 30.04.2015, 12:28 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: користувачі
Сообщений: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Звичайно ,інтернет потрібен.В наш час важко уявити життя без нього,але він не завжди приносить нам користь.Інколи потрібно виключити його і просто насолодитися життям реальним,а не віртуальним.Адже навколо нас так багато цікавих речей ,про які ми забуваємо через те,що просто не маємо часу жити.Одного разу ми зрозуміємо ,що живе спілкування набагато цікавіше і корисніше ніж через інтернет.
 
Форум » Інтернет та сайти » інтернет » інтернет, за і проти!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Профіль


Ваш нік: Гість
Ваша група: не зареєстровані

Логін:
Пароль:

вихід

Зв'язок з адміністрацією

для правильного відображення сторінок необхідна Mozilla Firefox
Block title
Block content
Статистика



Активні:

Ще активніші:
.

топ коментатори
Останні коментарі
Друзі сайту
Онлайн тетрас
PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
каталог сайтов Львівський каталог сайтів Яндекс цитирования Проверка тиц «АНЕКДОТИ З УКРАЇНИ» - Нові та найкращі анекдоти української мережі  Фанатізм - безкоштовний білий український каталог сайтів та посилань, додайте свій ресурс у наш каталог каталог сайтів [Vox.com.ua] Портал українця UaKat - Білий український каталог сайтів, додати сайт безкоштовно Зона Українських інтернет ресірсів
«Особистість» - Інтернет спільнота нового покоління
Copyright MyCorp © 2024