Субота         20.04.2024         13:57
 
Меню сайту
Категорії розділу
Головна    Форум
Пошук
Міні-чат
$CHAT_BOXx$
Наша кнопка
Наша кнопка та її код:

in-dubno.at.ua



Найкращі на форумі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Інтернет та сайти » інтернет » Соціальні мережі. Шкода чи користь?
Соціальні мережі. Шкода чи користь?
viktoriialesДата: Четвер, 30.04.2015, 12:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: користувачі
Сообщений: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
З одного боку, соціальні мережі нещадно їдять наш час, але з іншого - економлять його. Скажімо, на подібних сайтах передбачені дуже зручні пошуковики. Приміром, Вконтакте будь-яку пісню можна знайти за запам'яталася фразою. Та й відшукати потрібні відомості про людину (номер телефону, е-мейл) найпростіше саме тут.
Сторінка в соціальній мережі - це наша віртуальна іпостась, друге я. Багато хто думає, що по ній можна судити про внутрішній світ людини. Наприклад, бізнесмен Олександр Шаройко завжди додає в друзі потенційних співробітників. Важливо те, скільки друзів у людини, які фото, музика, наскільки активно веде себе в соціальній мережі. Фактично ти складаєш своє уявлення про особистість ще до зустрічі . Хоча я б не поспішала з висновками. Відповідайте собі чесно, наскільки відповідає ваша реальне життя тієї, яку ви демонструєте своїм інтернет-товаришам? ..
Було б категорично стверджувати, що соціальні мережі - уособлення вселенського зла. При розумному підході вони можуть послужити нам добру службу. Головне - використовувати інтернет за призначенням, а не зациклюватися на віртуальному житті. Зрештою, введіть добовий ліміт на перебування в онлайні. А ще краще - спробуйте на якийсь час відмовитися від соціальної павутини. Ось побачите, як багато у вас з'явиться вільних вечорів. Як то кажуть, святе місце порожнім не буває: втрачене спілкування не тільки восполнится в реальності (що набагато цікавіше), але й додасться в рази.
На мою думку соціальні мережі несуть як і шкоду, так і користь.


повідомлення редагували viktoriiales - Четвер, 30.04.2015, 12:30
 
Форум » Інтернет та сайти » інтернет » Соціальні мережі. Шкода чи користь?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Профіль


Ваш нік: Гість
Ваша група: не зареєстровані

Логін:
Пароль:

вихід

Зв'язок з адміністрацією

для правильного відображення сторінок необхідна Mozilla Firefox
Block title
Block content
Статистика



Активні:

Ще активніші:
.

топ коментатори
Останні коментарі
Друзі сайту
Онлайн тетрас
PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
каталог сайтов Львівський каталог сайтів Яндекс цитирования Проверка тиц «АНЕКДОТИ З УКРАЇНИ» - Нові та найкращі анекдоти української мережі  Фанатізм - безкоштовний білий український каталог сайтів та посилань, додайте свій ресурс у наш каталог каталог сайтів [Vox.com.ua] Портал українця UaKat - Білий український каталог сайтів, додати сайт безкоштовно Зона Українських інтернет ресірсів
«Особистість» - Інтернет спільнота нового покоління
Copyright MyCorp © 2024